Fenomenet EMO del 2

Om ni undrar varför bloggen uppdaterats så sällan är det för att både jag och min bror har legat i fält. Japp det är sant som det är sagt(skrivet), vi har legat i fält.

Nu undrar ni kanske vad vi gjorde när vi låg(satt) i fält(park).

Vi observerade det mystiska(sjukt skumma) fenomenet EMO:s(HIV-spridare) och varför de alltid sitter i parker och vi tror att vi har svaret. Man ska aldrig förhasta sig, men vi tror att EMO:s i själva verket är en undergroundorganisation som samlar alla unga ........

image2

 

Okej vi ska inte avslöja det riktigt än för att det sägs att man inte ska dra alla över en kam, att alla generaliseringar är dåliga, att man inte ska kasta sten på folk som sitter i glashus, att man inte ska äta gul snö och att man inte ska slicka på plankor. Men det är precis vad vi gör i den här bloggen, vi drar alla över en kam, vi generaliserar, kastar sten på folk i glashus, äter gul snö och slickar på plankor.
Och med detta sagt kan jag med gott samvete avslöja att alla EMO:s är pedofiler (Pedofili är en beteckning för en människas sexuella dragning till prepubertala barn och barn i tidig pubertet) och dendrofiler (Ovanlig parafili som yttrar sig i sexuell attraktion till träd.)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback