Hjärtat

Vad är grejen med dålig blodcirkulation? Varför blir man kall i fötterna och fingrarna? Jo för att hjärtat sitter för långt bort och inte orkar med att pumpa blodet hela vägen ner till fötterna. Jag säger, sätt hjärtat mitt i kroppen, sen får man varma fötter. Utmärkt, Tofts, tänker ni säkert nu. Men biverkningarna blir rätt så stora. Hjärnan blir inte lika blodig och man kan nog inte tänka lika snabbt eller fatta alla de rätta besluten. Det är en förmåga som jag är villig att byta bort för varma fötter.

En annan sak, om man blir skjuten i bröstet så behöver man ju inte oroa sig för om hjärtat är intakt eller inte. I'ts a win win situation.


Tåget har gått men alla är inte med, det står människor på perrongen.

Brudar och tjejer. Vi har fått för lite nummer och sett för lite bröst med tanke på tiden vi har lagt ner på bloggen istället för att ragga på funplanet. Stöd The Toft Brothers så att vi kan blogga på heltid.

Den här går ut till alla er som har kalla fötter. Peace 

Helt GALET!

Häromkvällen satt jag och kollade på tv i min stora soffa. Problemet är den att jag inte når ned i golvet med fötterna när jag sitter i min fina soffa framför tv:n.
Därför kryper jag upp i soffan. Och i samma ögoblick somnade jag.

Det betydde att jag vaknade lite drygt klockan 2. Då var allt över. Alla bra program var slut. Och jag hörde en gäll flickröst upprepa: Det här är helt GALET. 22.000 kronor i potten. Ring. Det här är verkligen GALET.
Det kallas Nattliv och är en hemsk företeelse. Ett försök till förströelse. Ännu värre är den på dagen, då heter det Ordjakten, tror jag.

TV 4 har lyckats rekrytera ett antal ungaknappt lovliga flickor, som i jakten på kändisskap gått med på att bli uppmålade, klädda i partykläder och tränade i att säga "Det här är helt GALET" några hundra gånger i varje program. Det är söta tjejer, anställda av just det skälet, måste man förmoda.
De pratar i ett rasande tempo. Men säger hela tiden samma saker. Precis samma saker, natt efter natt, förmiddag efter förmiddag.
Ibland ska de ställa en s.k kunskapsfråga. Det är då tv-tittandet övergår i nervositet. Igår ser jag en söt brunett läsa på sin lapp, få något alldeles blankt och flackande i blicken, titta en gång till på lappen och stappla fram: "vilken sorts djur är en piggvar?" Hon ser väldigt lättad ut när ringaren säger "fisk" och hon kan - efter att ha konsulterat lappen igen - hojta - Jaaa. Rätt, det här är helt GALET roligt. Du vann.

Vår tids folkbildning!
Men måste små Britneys vara våra lärarinnor?
Bespara mig detta och lägg in lite Walker, Texas Ranger-avsnitt eller en skön Steven Seagal-rulle.
Det är kanske inte Galet, men det är iallafall underhållning

Säkerhetsrisk

Skogspromenader

Öppna gränser

Ballonger utan helium (så jävla onödigt, jag menar kan det bli tråkigare? Dom bara hänger där som en klase bananer)

SÄPÖ på Sverige - Danmark matchen


Ni förstår säkert vart jag är på väg med den här inledningen. Tråden som binder ihop det hela ringlar sig som den kinesiska muren och kopplar ihop alltsammans till ett mäktigt och törs jag säga, kraftfullt budskap. Ett starkt litterärt knep som jag har lärt mig för att fånga läsaren.

Iallafall så är allt ovanför strecket överskattat eller rent ut sagt skit. SÄPO på Sverige - Danmark matchen. Har dom inget bättre för sig? Enligt Svenska Säkerhets Polisen så kommer ett antal danska fans klä ut sig till svenska supportrar och storma planen så att Danmark kan ta hem segern. Långsökt? Inte för männen ansvariga för vår säkerhet.


Innan jag glömmer det så vill jag skicka en känga upp i röven på en lesbisk tjej, eller ge henne ris som vår tränare skulle ha sagt. Den här lesbiska tjejen hade varit på pride festival i köpenhamn för en dryg vecka sedan. På bussen hem så stod hon och hennes "vänninor" (hehe) och pratade högt, jag menar nästan skrek till varandra. Då var det en pojke i 12 års åldern som bad dem dämpa sig för de skrek honom i örat. Den här killen var från Afrika så den lesbiska tjejen börjar skrika på killen att det här var hennes dag och att han kunde fisa hem till Afrika. Det var då vi blandade oss och bad henne lugna sig, men nänä det här var ju hennes dag.

Ärligt talat varför ska dom ha en dag bara för de gillar samma kön? Jag vill också klä ut mig och pussa på flickor, det är ju det jag vill. Jag vill ju springa runt utklädd till sjöman, banka mig på bröstet och skrik "Jag är heterosexuell". Men nääää, de ska ha en dag. Varför? "Men vi är ju en minoritet och vi blir diskriminerade och folk kastar gatustenar efter oss" Sluta! det är fan 2007 inga har fördommar längre, vi vet hur det fungerar. Vi har fattat nu att Anders och Lennart är kära.


Tofts har en dröm, en dröm om att förena hela världen i en dans, där alla får vara med och ingen blir retad för att de är annorlunda, en dröm om att ådstakomma något gott, en dröm om att få vara ert ljus i tillvaron att få klappa just dig på kinden i svåra stunder, och sen kanske, kanske, om du är snygg. Så vill vi gärna klämma lite också.

Den här går ut till alla våra fans. T - tröjer kommer kunna köpas med motiv på Broder one and Broder two. I like the shoshine. Wadd opp iz it down? Then whot the fucking compton, wad wad wad wad




image3