Du har aldrig tråkigt om du spelar fotboll på ett gammalt minfält!

Jag vet inte om du som läser detta kanske såg mig, men jag var faktiskt med i programmet "Postkodmiljonären" rätt nyligen. Som tävlande. Det är ett minne fyllt av ångest.

Jag kommer ihåg hur jag satte mig i den s.k "heta stolen". Musiken gick igång. Gjutet, tänkte jag. Och så koncentrerade jag mig på första frågan. Denna inledningsfråga, värd 1 000 kronor, som idag handlade om hur varmt vattnet måste vara för att det ska koka. Jag svarade att det då skulle vara 10 grader varmt. "Är detta ditt slutgiltiga svar?" frågade programledaren, och jag nickade glatt. "Du är säker på att du inte ska använda några livlinor?" frågade han mig. "Nej!. Detta är ju som att stjäla godis från småbarn", svarade jag. Och så åkte jag ut.

Tydligen var jag också den förste i programmets historia som hade åkt ut på första frågan. Därför fick jag också ett tröstpris. En resa till Bornholm. Publiken hånskrattade och jag lämnade sakta studion.

Men vi åkte ändå till Bornholm, jag och Emil. Detta var kanske en weekend i slutet på oktober. Vi satte oss på stranden. Det stormade, blåste och sanden blåste in i våra ögon. "Se, vilken härlig resa jag fixade", sa jag. Och Emil bara suckade. "Om du bara kunde klarat den första säkerhetsnivån... Då skulle vi kanske i alla fall klarat oss ner till Polen!"


Och så ringde väckarklockan.

Skavsår

Idol Agnes är vår favorit idol, det låter som en komplimang. Men det är som att säga att hon är vår favorit medlem i Al - Qaida

Have I been a fool just say

Klockan är 04.43 måndag morgon och jag ligger naken på badrumsgolvet och gråter. Fan, jag lovade mig själv att jag aldrig skulle utsätta mig för det här igen. Jag intalar mig själv att imorgon ska jag bli en ny människa. Doften av ångest blandas med billig eau de cologne. Har läst någonstans att man kan komma över ångesten genom att bita hårt i nagelbandet på tummen tills det börjar blöda. Det undermedvetna förknippar ångesten med smärtan i tummen och därför får man inte ångest mer, eller nått sånt skit. Slutar bita innan det börjar blöda för det gör helvetiskt ont. Inte ens det klarar jag av. Fan! Ingen förstår hur jag har det. Jag är snuvig, och har ont i magen. Har varit sjukanmäld från jobbet i över 2 månader.


Men sen säger man ju också att killar blir extra sjuka när de är förkylda.



Tänkte på en annan sak, vet inte om det är sant eller inte. Men jag hörde att en kvinna i Saudi Arabien blev våldtagen av 7 män. Kvinnan fick 200 piskrapp och 6 månader i fängelse. Advokaten gjodre var en advokat bör göra och överklagade domen eftersom den var något orrätvis dom. Domaren tänker på saken och kommer med en ny dom som lyder så här. Advokaten förlorar sin licens och kvinnan får fördubblat straff. dvs 400 piskrapp samt 1 år i fängelse.

Ger en verkligen perspektiv på hur bra vi har det i Sverige


MENSAs förbannelse


Toft brother's sammanlagda IQ är 503, det är vår börda att bära.

Adolf Hitler, ett IQ på 32. Ledare i tyskland och har tredje rikets sexigaste alp fjälla Eva Braun.

Paris Hilton, IQ 4,5 (Ett päron i Finland har uppmätt ett IQ på 7)

George W Bush, IQ 47. Ledare för världens mäktigaste land.

Förstår ni var vi är på väg? Om 20 år ser ni oss utanför konsum sippandes på en salig blanding av T-röd "För god att kolsyra" blandat med Head and Shoulders. Världens smartaste man jobbar som dörrvakt. sug på den.

"Jag kunde inte bli någonting, varken elak eller god,
varken skurk eller hederlig, varken hjälte eller usling.
Nu lever jag här i mitt hål och inger mig själv den svaga och fåfänga trösten
att en klok man inte på allvar kan bli något utan att det bara är dårar som kan bli något"

Fjodor Dostojevskij



Peace, love and understanding, Kommentera gärna. Vi uppmuntrar intelligensbefriande kommentarer, hrm pange

I'm on fire

Nu flyr råttorna skeppet! Helvetes portar har öppnat sig och det har börjat snöa utanför mitt fönster Snö i skåne den sjunde november bekräftar vad jag länge misstänkt; vi är på väg mot en sjuhelvetes istid och det finns bara en räddning:
Världens politiker måste ta sitt förnuft till fånga, stänga ner kärnkraftverken och dra igång kolkraftverken på full effekt så att vi maximerar den globala uppvärmningen. INNAN DET ÄR FÖRSENT! Snöiglo på Gotland eller vinodling på Österlen. Bara att välja..

Backstroke through the bushes


I solen är det 6000 grader celsius, på de kallaste platserna. Därför kan det verka konstigt att nya EU regler kräver att solkrämsproducenter ska varna sina kunder för att vistas för länge i solen.
I tidningen stod det att solkrämer kan få varningstext. Mycket märkligt säger experter på Uppsala Universitet som menar att det borde vara uppenbart att man ska akta sig för att befinna sig i solen.
Toftbrothers håller med experterna från Uppsala Universitet, solen är helt enkelt för varm!



Sist men inte minst vill vi skicka en känga upp i röven på Dig! Ja du vet mycket väl vem du är och vi tycker du ska dra tillbaka din stämningsansökan. Varför skulle Toftbrothers inte förtjäna en ynka trosa?!