Ryssen kommer!

Konfirmationsläger upphör! Nu får vi fan ta och styra upp skiten som håller på att dra Svea rike ner i fördärvet. Vad är grejen med konfirmationsläger? 14 åriga kids som springer runt och knullar på ett läger och lär sig om gud. Nu tänker säkert vissa personer (läs sektmedlemmar) att religionen är det som gör att vi känner tillhörighet till våra medmänniskor och ger oss möjlighet till mångifte. Nej! Tron på gud som man får inbankad i skallen under ett konfirmationsläger försvinner efter 4 duschar och en dålig fylla.

Doften av billig vodka och ljudet av tusentals ballalajkor spelandes, ryssen kommer över östersjön. Det här scenariet är inte alls omöjligt att tänka sig inom en snar framtid.

Därför föreslår T - bros att vi skär bort det valfria 2 veckors konfirmationslägret och ersätter det med ett obligatoriskt 4 års millitär läger för ungar mellan 14 och 18 år. Därefter är det ju lämpligt att de blir yrkesmillitärer med den rättvisa lönen på 4 äpplen och 13 kr dagen. "Men tofts, vem ska då laga vår mat och sy våra kläder?" Kvinnorna så klart! "Ni tänker då på allt"

Tänkte på en annan sak.. När man har försovit sig, då har man sovit för länge. När man har förätit sig, då har man ätit för mycket och när man har förlovat sig, då har man lovat FÖR mycket.

"Att låta brudar spela fotboll är som att låta en ko springa V75" anonym


Kommentarer
Postat av: Glenn

Intressant blogg med kontroversiella åsikter! KUTGW! Blir bara bättre med tiden! :D

2008-06-26 @ 17:08:05

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback