Ursäkt 1

En av anledningarna till att uppdateringarna kommer väldigt sporadiskt och i vissa fall inte alls är inte för att Toft den äldre har gjort entré i Sveriges militär utan för att den här konversationen utspelade sig för ett tag sen och vi lägger all vår tid på att fixa pengar för att försörja vårt missbruk.

-Ska du ha?
-Är du trög, de är ju crack för fan.
-Sen när har du blivit kräsen?
-Nä de är sant, kanske lite då.


Det finns rykten som flyter runt som en svart magma klump i Malmö och delvis i resten av Skåne, och till och med i Blekinge och Småland har detta ryktet smittat er med MAGMA. Så inget är sant förutom ditt existensiella jag. Jorden och allt annat ni står på är inget. Det finns inget golv och bara ett fåtal röda knappar existerar fortfarande. Ser ni en röd knapp så tryck, för guds skull TRYCK!!!

En annan sak som vi har tänkt på är hur saker får sitt namn. Varför heter en bok just bok? eller varför heter näsa just en näsa? Oroa er inte den äldre och den yngre Toft gav sig ut på en liten fältstudie och vi tog oss till Tuppens ålderdomshem. Där satte vi oss ner och talade med en äldre snubbe vid namn Gert som hade varit med i det Finska vinterkriget. Vi satt där och tittade på varandra, vi tittade på Gert med beundran och lite äckel, för Gert var gammal. Gert tittade på oss med avundsjuka och skakade på huvudet. Ni förstår Gert tyckte att vi var enormt snygga och så hade han tyvärr Parkinsons. Han svarade på vår fråga om hur alla saker och ting får sitt namn "Ni förstår, många tror att det bara är slumpen som har gjort att en bok heter bok och att näsan kallas för näsa, men de har fel. I själva verket så sitter det en kille vid namn Björn på en stol framför ett rullband, inte så olikt det rullbandet som dom har på Konsum. På det här rullbandet så rullar det ut en massa nya grejor, Björn sitter på sin stol framför rullbandet och pekar på den nya grejen och säger t.ex ""mp3 spelare"" och då får den här nya häftiga grejen som kan spela musik heta mp3 spelare. Det är så saker och ting får sina namn."

Kommentarer
Postat av: gnudolf

tack tofts! jag är äntligen upplyst. tack


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback